Hvordan får jeg adgang til Disney+ indholdet?

Disney+ er nu en del af YouTv og kan vælges direkte i din pakke. Du kan her på siden læse mere om Disney+ tjenesten, og få svar på hvordan du opretter dig.  

Hvad er Disney+?

Disney+ er en streamingtjeneste, som giver dig adgang til de største film- og serie-hits fra Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic og Star. Der er eksklusive titler, som du kun finder her, og samlingen af fortællinger vokser hele tiden.

Uanset om du er til højtflyvende eventyr, superhelte, dramaserier, sitcoms, spændende dokumentarer eller er på jagt efter børneunderholdning, så finder du det hele hos Disney+. Nyd én streamingtjeneste med noget til alle derhjemme.

Hvordan får jeg adgang til Disney+?

Når du tilføjer Disney+ til dit mix, vil du efterfølgende modtage en mail i din indbakke med et link du skal klikke på for at aktivere din adgang til Disney+. Du har også altid mulighed for at finde dit aktiveringslink på ’siden ’Aktivér Streamingtjenester’ under din konto.

NB: Det er vigtigt, at du ikke er tilkoblet VPN eller befinder dig i udlandet, når du forsøger at aktivere Disney+.

Hvordan ser jeg Disney+?

Se med på Disney+-appen eller gå på disneyplus.com for at komme i gang. Hente Disney+-appen til din mobil, tablet, udvalgte Smart TV og på spillekonsoller. Har du et Apple Tv eller Chromecast, så kan du også se Disney+ på din tv-skærm.


Se en komplet liste over enheder, du kan se Disney+ på her.

Hvor mange kan se Disney+ samtidigt? 

I kan se Disney+ på helt op til 4 enheder på samme tid via Disney+ egne apps og hjemmeside.

Jeg har Disney+ i forvejen. Hvad skal jeg gøre? 

Bare rolig, det er nemt at få Disney+ igennem YouTv og beholde din profil. Du behøver ikke opsige din nuværende konto hos Disney+. Du kan bare bruge dit normale Disney+-login når du skal aktivere Disney+ igennem YouTv. Din nuværende konto vil derefter blive sat på pause, så du har Disney+ i dit mix.


Har du et eksisterende Disney+-abonnement, som faktureres af tredjeparter, som eksempelvis Google eller Apple, skal du ind og administrere dit abonnement. Du kan finde mere hjælp her.

Kan man lave flere profiler på Disney+?

Ja, du kan have helt op til 7 profiler på din Disney+-konto. Så kan alle i familien få de anbefalinger, som passer lige præcis til dem.

Kan jeg downloade film og se dem offline? 

Downloads er geniale, når du vil se Disney+ mens du er på farten. Du kan se downloadet indhold uden en internetforbindelse.

 

Du kan downloade Disney+-indhold på op til 10 understøttede mobile enheder, som mobil eller tablet.

Var denne artikel en hjælp?
3 ud af 6 fandt dette nyttigt