Hvordan får jeg adgang til HBO Max indholdet?

HBO Max er landet hos YouTv med en masse godt indhold! En af de største forskelle fra HBO Nordic til HBO Max er at alt indhold nu skal findes direkte på HBO Max egne sider og apps. 

Når du har valgt HBO Max i din pakke, vil du efterfølgende modtage en mail i din indbakke du skal følge, for at aktiverer det. Herunder kan du se en guide skridt for skridt, om hvordan du aktivere HBO Max. Det er vigtigt, at du ikke er tilkoblet VPN eller befinder dig i udlandet, når du forsøger at aktivere HBO Max. 

Psssst! Har du endnu ikke HBO Max, og er i tvivl om hvordan du tilføjer det? Se hvordan du skifter indhold på siden her. 

Sådan aktiverer du HBO Max
1. 
Når du har tilvalgt HBO Max i din pakke vil du modtage en mail omkring aktivering med tillægsvilkår. Hvis du har valgt HBO Max fra det øjeblik du oprettede YouTv, vil informationen være at finde i din velkomstmail. 

Mailinbox._final.PNG
2. 
I mailen vil du kunne læse om vilkårene for HBO Max. For at komme videre i aktiveringen skal du trykke på det understregede "her" som findes under punkt 1. 

Mail._final.PNG

3. 
Du er nu på HBO Max oprettelsesside, hvor du skal udfylde din information, som du fremover skal bruge til at logge ind på HBO Max. Tryk på Opret konto når du er færdig.

Create.hbo.final.PNG
4. 
Din konto er nu oprettet, og du er klar til at bruge HBO Max! 

Du kan downloade HBO Max til iOS her.
Du kan downloade HBO Max til Android her.
Du kan finde HBO Max hjemmesiden her.
Var denne artikel en hjælp?
4 ud af 23 fandt dette nyttigt