Tilvælg nabolandskanaler til dit mix

Vi har fået nabolandskanaler hos YouTv og det er nu muligt at vælge dem til dit mix! Du kan vælge helt op til 8 kanaler fra Sverige, Norge og Tyskland til 0 point. Derudover har vi fået 6 nye kanaler, som du kan vælge for 1 point pr kanal. Vi har lavet en guide til hvordan du tilvælger nabolandskanalerne til dit mix: 

1. 

Du kan nemt tilføje nabolandskanaler til dit mix. 
Fra forsiden skal du trykke på Tilføj til mix 
Coverbillede._final.png

 

2. 
Herinde får du en oversigt over hvilke kanaler og streamingtjenester, som du har mulighed for at tilføje til dit mix. Der står under hver enkelt kanal/streamingtjeneste hvor mange point den kræver. Du skal blot trykke på det indhold du ønsker at tilføje. 
tilf_j2.png

 

3. 

Her er du på oversigten over kanalen, du har valgt, hvor du kan se noget af deres indhold, og få et bedre indtryk af hvad der kan ses. Hvis du ønsker at gå videre, trykker du på en vilkårlig udsendelse for at gå videre, eller læse mere om den specifikke titel. 
tilf_j6.png

 

4. 

På overblikket over udsendelsen kan du trykke på det store plus på midten af skærmen, for at gå videre.

tilf_j7.png

 

5. 

Nu er du på udskift siden. Hvis du har ledige point kan du blot bekræfte dit valg, og din nye kanal vil være tilgængelig. 

Da denne svenske nabolandskanal koster 0 point, så kan vi bekræfte vores valg med det samme.

svt_kanalvalg.jpg

Hvis man vælger én af kanalerne, som koster 1 point, og man ikke har ledige point, så skal man fravælge for tilsvarende point, som tilvalget koster. Derefter kan man vælge Mix nu, og derefter tilgå sit indhold.  al_jazeera.png

 

6. 

På bekræftelsessiden kan du se hvilket indhold du har tilvalgt, og eventuelt hvad du har fravalgt. Tryk Bekræft valg for at bekræfte ændringen. Herefter vil du kunne se dit nye indhold! 

tilf_j9.png

Var denne artikel en hjælp?
45 ud af 64 fandt dette nyttigt