Nyheder

Her kan du læse om forskellige nyheder fra YouTv. Alt fra nye platforme, funktioner eller andre tiltag som vedrører YouTv. Siden bliver løbende opdateret, og indhold kan derfor blive forskudt med tiden.

[28.04.2021]
Android TV beta

Så er vi klar med vores Android TV beta! Vi glæder os meget til at høre, hvordan oplevelsen er for vores kunder, hvilke fejl I oplever på den og hvilke ønsker til forbedringer der måtte være! Vi har fra start følgende på to-do listen, og ønsker derfor ikke feedback til nedenstående manglende features:
  • Progression - husker hvor langt du er kommet i program
  • Start Forfra
  • TV-guide
Hvilke enheder kan jeg bruge app'en på?
  • Alt med Android TV / Google TV 5.0 og opefter
Da det er en beta, så ønsker vi alt feedback, som vi kan få, så vi kan forbedre vores app bedst muligt. Derfor, så kan man nu i vores kontaktformular give feedback øremærket Android TV beta, hvor feedback går direkte videre til udviklerne. Du kan finde kontaktformularen her.