Nyheder

Her kan du læse om forskellige nyheder fra YouTv. Alt fra nye platforme, funktioner eller andre tiltag som vedrører YouTv. Siden bliver løbende opdateret, og indhold kan derfor blive forskudt med tiden. 

[08.03.2022] 

Disney+ kommer til YouTv!
YouTv kunder kan fra i dag tilføje Disney+ til deres eksisterende abonnement. Disney+ koster 7 point, og indholdet ses direkte via Disney+ egne platforme. Se hvordan du aktiverer Disney+ på siden her.

Disney+ er en streamingtjeneste, som giver dig adgang til de største film- og serie-hits fra Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic og Star. Der er eksklusive titler, som du kun finder her, og samlingen af fortællinger vokser hele tiden.

Uanset om du er til højtflyvende eventyr, superhelte, dramaserier, sitcoms, spændende dokumentarer eller er på jagt efter børneunderholdning, så finder du det hele hos Disney+. Nyd én streamingtjeneste med noget til alle derhjemme.

 
[01.09.2021]

Endelig kommer nabolandskanalerne til YouTv!

YouTv-kunder kan nu frit tilføje 8 nabolandskanaler til deres eksisterende abonnement. 

Det er: SVT1, SVT2, TV4, NRK1, ZDF, ARD, RTL, NDR

Derudover, så tilføjes der også 6 betalingskanaler, som er: Al Jazeera English, Bloomberg, CNBC, Euronews, Mezzo og MTV Hits.

 

[25.08.2021]

Favoritmarkering og 'Min Samling'

Vi har i seneste opdatering lagt Favoritmarkering og 'Min Samling' ud på alle klienter, pånær Apple TV, som kommer i en opdatering for sig inden længe. Det er noget som har været meget efterspurgt, og vi er derfor meget glade for, at kunne glæde vores kunder med denne feature. 

'Min Samling' vil være at finde i en slynge under 'Hjem', efter man har favoritmarkeret indhold. 

 

[25.06.2021]
Opdatering til AndroidTv - går ud af beta! 

Vi har i den seneste periode, med hjælp fra feedback fra mange brugere, forbedret og arbejdet på stabiliteten af AndroidTv - og er nu klar til at gå ud af beta! 
Dette sker hvis du downloader den seneste version af YouTv. Her vil du fra nu af kunne bruge Start Forfra funktionen og se de nye opdaterede sider med sportsindhold. Derudover er der en massevis af rettelser på mindre fejl og uhensigtsmæssigheder. 

[23.06.2021]
Opdatering til Apple Tv - nu med TV-guide! 

YouTv er nu klar med TV-guiden på Apple Tv. Den gør det nemmere for dig at få et overblik over Live TV.
TV-guiden giver også direkte adgang til TV-arkiv og selvfølgelig det, der kommer i TV. Udover TV-guiden, har vi kigget lidt i maskinrummet og skruet op for hastigheden når vi serverer indholdet. Og som noget nyt kan du, når du kigger på et program der bliver sendt live, se hvad der ellers vises på den pågældende TV-kanal. Samme side viser også arkiv og det der kommer i TV. Der er selvfølgelig også andre gode forbedringer, som gerne skulle gøre appen bedre og flottere at se på!

Hvis du ikke ser TV-guiden i din Apple Tv app, bør den komme efter en opdatering af app'en. 

[28.04.2021]
Android TV beta

Så er vi klar med vores Android TV beta! Vi glæder os meget til at høre, hvordan oplevelsen er for vores kunder, hvilke fejl I oplever på den og hvilke ønsker til forbedringer der måtte være! Vi har fra start følgende på to-do listen, og ønsker derfor ikke feedback til nedenstående manglende features:
  • Progression - husker hvor langt du er kommet i program
  • Start Forfra
  • TV-guide
Hvilke enheder kan jeg bruge app'en på? 
  • Alt med Android TV / Google TV 5.0 og opefter
Da det er en beta, så ønsker vi alt feedback, som vi kan få, så vi kan forbedre vores app bedst muligt. Derfor, så kan man nu i vores kontaktformular give feedback øremærket Android TV beta, hvor feedback går direkte videre til udviklerne. Du kan finde kontaktformularen her.

Var denne artikel en hjælp?
62 ud af 116 fandt dette nyttigt