Justering af dit YouTv indhold

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig valgfrihed til en skarp pris. Derfor justerer vi nu lidt på indholdet. Vi fastholder de nuværende priser, så du stadigvæk kan sammensætte tv-kanaler og streamingtjenester, til de priser du kender i dag. 

Justeringer for kunder fra før d. 25/03

Indtil nu har alle fået kanalerne Xee og FOX+, men de skal fremover vælges på lige fod med andre tv-kanaler og streamingtjenester. Du vil fortsat have kanalerne i dit mix frem til d. 3 maj 2021, hvor Xee justeres til 1 mixpoint og FOX+ til 4 mixpoint. Justeringen sker også, hvis du laver om i dit mix før d. 3. maj 2021. 

Tabel__ndring_u._viaplay._final.jpg

Hvis du har yderligere spørgsmål til justeringerne, kan du altid kontakte os direkte via siden her.


Viaplay
Viaplays nye priser betyder, at vi må justere antallet af mixpoint. Næste gang du laver om i dit mix, vil Viaplay være justeret fra 6 til 7 point.

Kun_viaplay__1_.jpg
Hvorfor laves denne justering, og hvordan påvirker den mig? 
Justeringen sker for alle der har et YouTv abonnement, og er ikke muligt at frasige sig, for at beholde det gamle.

Justeringen laves for at fremtidssikre vores produkt, så vi fortsat kan tilbyde valgfrihed i din pakke til en skarp pris.
Indhold du altid får med - fremover
'Indhold du altid får med', vil fremover bestå af alle DR's kanaler, samt hele deres store arkiv. Dertil får man den helt nye tjeneste Paramount+, som netop er blevet relanceret med en masse nyt indhold, og store fremtidsplaner! Du kan læse mere om Paramount+, og deres nye tiltag, i menuen herunder. 

Paramount+ 
VIACBS_PARAMOUNTPlus_Launch_New__1_.jpg

Med mere end 6.000 episoder og film klar til streaming i løbet af året, bliver Paramount+ hjemstedet for ikoniske hits fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samt for et udvalg af Paramount+ originalproduktioner, eksklusive “first-run”-film og scriptede dramaer, serier fra Nickelodeon, MTV-shows, film fra Paramount og en bred vifte af globalt og lokalt premium-indhold på tværs af genrer.

Fra lanceringen byder streamingtjenesten på en række eksklusive premierer, heriblandt på den mørke komedieserie Two Weeks to Live med Maisie Williams i hovedrollen, de første to sæsoner af indie-komedien Everyone is Doing Great, der er skrevet og instrueret af James Lafferty og Stephen Colletti, samt på de to første sæsoner af The Twilight Zone fra Jason Peele - og meget mere er på vej.

For børn og familier byder Paramount+ på nogle af verdens største og mest kendte figurer og historier, herunder Dora Udforskeren, iCarly, PAW Patrol, Avatar samt en række nye, originale produktioner baseret på nogle at Nickelodeons mest elskede karakterer. Det gælder den computeranimerede serie Korallejren: SvampeBobs Underår, der er den allerførste spin-off med SvampeBob Firkant nogensinde.

Paramount_kids__1_.jpg

Der vil også være lokalt indhold tilgængeligt ved lanceringen, heriblandt første sæson af animationsserien Hunden Ib, hvor anden sæson, der er lokalt og dansk produceret for ViacomCBS International Studios, kommer denne sommer. Filmelskere vil have et stort udvalg af blockbuster-film og klassikere at vælge mellem, heriblandt Mission Impossible, Indiana Jones og Godfather-trilogien, samt eksklusive premierer som Tesla, Capone og Escape from Pretoria.

For comedy-fans er der et bredt udvalg af komedieserier i vente - lige fra South Park, Awkwafina: Nora fra Queens, Corporate og The Other Two til The Daily Show, The Roast-franchise, Broad City, Drunk History - og meget mere. Paramount+ har også et stort udvalg af realityshows og dokumentarfilm med nye premierer på prisvindende MTV-serier som The Hills sæson 2, der har premiere til maj. Mere end 100 episoder fra Smithsonian Channel, der dækker videnskab, natur, kultur, historie og dokumentarfilm, vil også være tilgængelige på streamingtjenesten.

Paramount_series__1_.jpg
Var denne artikel en hjælp?
13 ud af 40 fandt dette nyttigt