Kommende funktioner

I artiklen her kan du finde planlagte kommende funktioner til YouTv, både eventuelle tilføjelser til nuværende funktioner, nye platforme eller lignede.

Kommende funktioner

Android Tv
Vi arbejder hårdt på at komme ud på så mange platforme som muligt, den næste bliver AndroidTv.
Vi forventer at denne er færdiggjort og lanceret i løbet af første kvartal 2021.
TV-guide på Apple Tv
YouTv findes på alle Apple Tv fra 4. generation og opefter, dog uden tv guide.
Denne arbejder vi på at implementere, og forventer at den er lanceret i løbet af første kvartal 2021.