Driftsinformation

Herunder kan du finde aktuelle og kendte fejl, samt eventuelt tidshorisont.

[05.04.2022]
Fejl ved afspilning af indhold på Apple TV.

Nogle af vores kunder, som benytter Apple TV melder om 404 fejl. Det første i skal forsøge er at tvangslukke appen. Hvis det fortsat driller, så er der en workaround, som har fungeret for nogle af vores kunder:

Midlertidig løsning er at trykke på 'Play'-knappen direkte på din Apple remote, når du står på programmet, som du gerne vil afspille.

[31.03.2022]
Fejl på Apple Tv

Vi har desværre konstateret en fejl via Apple Tv på iOS 15.4 der betyder at appen lukker helt ned ved tilgang af bestemte menuer.

Fejlen vil blive rettet i en kommende opdatering til Apple Tv.
Vi beklager fejlen og de gener den kan medføre.

[15.03.2022]
Fejl ved streaming af indhold.

Vi har desværre konstateret at man kan opleve problemer med streaming af alt indhold undtaget live-tv. Det vil sige Arkiv, Film og Serie indhold.

Fejlen opleves hyppigst på indhold fra Paramount+, eller hvis man streamer via Chromecast. Dog kan fejlen opstå på alle platforme. Vores udviklere er i fuld sving med at lokalisere og løse fejlen hurtigst muligt.

Vi beklager de gener fejlen kan medføre.