Driftsinformation

Herunder kan du finde aktuelle og kendte fejl, samt eventuelt tidshorisont.

(26.01.2021)  Nogle kunder kan opleve følgende fejl på Apple TV:

• Oplysning om afspilning på for mange enheder, selvom dette ikke er tilfældet.

• Melding om fejl på indlæsning af indhold.

Der arbejdes hårdt på at få løst fejlene, så hurtigt som muligt. Fejlene kan imidlertid afhjælpes ved at:

• Fjerne enheder fra youtv.dk/enheder
  • Tvangslukke appen med din Apple TV remote, og så starte op igen.
    Du tvangslukker ved at:
    • Dobbelttrykke på "TV"-knappen på remoten
    • Swipe op.

Såfremt du oplever problemer med afspilning af indhold, kan du finde hjælp i vores hjælpecenter på siden her.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med YouTv omkring andet, kan du udfylde vores kontaktformular.