Driftsinformation

Herunder kan du finde aktuelle og kendte fejl, samt eventuelt tidshorisont.

[27.09.2021]tvOS 15

Vi har kunder, som rapporterer om problemer med afspilning af live-tv, efter at have opdateret til tvOS 15.0.0. Vi har været i dialog med Apple, som siger, at det er et problem hos Apple, som gør dette, og det vil blive rettet i tvOS version 15.0.1.

Da vi ikke ved hvornår denne kommer, så frabeder vi vores kunder, som benytter sig af Apple TV, at opdatere deres tvOS indtil denne fejl er rettet.

Fejlen:

• Ved afspilning af live-tv er der sort skærm med lyd.
  • Hvis man går tilbage, og genoptager udsendelsen, så er billede frosset og lyden kører.

Skulle man have opdateret sit tvOS, så er der her en midlertidig 'workaround':

• Man skal vælge andet live-tv indhold til afspilning, og derefter kan man vælge indholdet, som man havde sat sig for at se uden problemer.