Driftsinformation

Herunder kan du finde aktuelle og kendte fejl, samt eventuelt tidshorisont.

Opdatering [07-12-2021 10:14]

Udrulningen er færdig, og det er igen muligt at logge ind og ikke mindst - at afspille.
Hvis i er logget ind på appen og oplever problemer, så skal i tvangslukke appen og forsøge igen. Hvis i er i tvivl om hvordan man tvangslukker en app, så er der en guide til det her: https://support.youtv.dk/hc/da/articles/4407343071250-S%C3%A5dan-tvangslukker-du-YouTv
Tak for tålmodigheden.

Opdatering [07-12-2021 10:05]

Vi mangler en sidste service, før udrulningen er færdig. Der går ikke mange minutter, før vi er helt oppe at køre igen.

Opdatering [07-12-2021 09:41]

Udrulningen er stadigvæk i gang. Det er muligt at logge ind, men afspilning af indhold er ikke muligt endnu. Vi forventer at være færdige inden for 10 minutter.

[07-12-2021 08:56]

Grundet vedligeholdelse er der lige nu problemer med at logge ind på YouTv. Hvis du er logget ind på vores app, så vil der ikke være noget synligt indhold, da dataen hentes fra systemerne, som lige nu bliver opdateret.

Vi forventer det er løst inden klokken 10:00.