Op-og nedgradering af din YouTv løsning

Mangler du lige de sidste mix point i dit mix, for at du får alt indholdet du ønsker med? Eller omvendt, har du for mange mixpoint ift. behovet? Frygt ej! Her kan du læse om, hvordan du kan få en større eller mindre løsning hos YouTv.

Det bliver meget snart muligt for dig, at ændre dit abonnement til en større eller mindre løsning, lige når det passer dig. Dette skal du gøre, når du er logget ind på din selvbetjening. Indtil da, så kan en abonnementsændring sagtens lade sig gøre, dog på anderledes vis. Du skal nemlig opsige dit nuværende abonnement og oprette dig på ny efter abonnementets udløb.

Er du i tvivl om hvordan abonnementet opsiges, kan du se det på siden
her.