Op-og nedgradering af din YouTv løsning

Mangler du lige de sidste mix point i dit mix, for at du får alt indholdet du ønsker med? Eller omvendt, har du for mange mixpoint ift. behovet? Frygt ej! Her kan du læse om, hvordan du kan få flere eller færre point hos YouTv.

Du kan nemt skifte til en større eller mindre pakke direkte via din selvbetjening.
Det gør du ved at gå ind på din konto via profilbilledet i øverste højre hjørne, når du er logget på youtv.dk.

Herinde vil du få vist en menu, hvor du blot skal vælge Dit abonnement

Her ser du et hurtigt overblik over dit nuværende abonnement og din nuværende pris. For at vælge flere eller færre mixpoint, skal du trykke Vælg andet abonnement

Nu er du inde på din mixoversigt, hvor du kan ændre abonnementet, samt ændre i dit indhold. Her kan du til- eller fravælge kanaler og streamingtjenester. Så snart du har brugt et nyt antal point, end du oprindeligt havde, vil Fortsæt knappen være tilgængelig, som du nu skal trykke på.*
Du ser dit samlede antal point, samt din nye pris, i nederste højre hjørne.

*Bemærk at det kun er muligt at fjerne indhold, der ikke er låst.

Herefter skal du blot bekræfte ændringen, hvor vi samtidig oplyser dig om, hvad der sker med dit nuværende abonnementsforhold.

Når du har bekræftet, er du klar! Hvis du har valgt flere point, vil ændringen gå igennem med det samme – og dine valgte tv-kanaler og streamingtjenester er nu tilgængelige. Hvis du har valgt færre point, vil ændringen træde i kraft ved næste betaling.