Hvor mange enheder, kan jeg streame indhold fra?

Du kan logge på i alt 5 enheder og streame indhold fra op til 4 enheder samtidigt.

Hvad tæller som "en enhed"?
En mobil, tablet, PC, ChromeBook, Apple TV. Vi registrerer din enhed automatisk, når du afspiller indhold. For at se et overblik over dine registrerede enheder, skal du logge på youtv.dk og gå til youtv.dk/enheder. Her kan du også slette en eller flere enheder, for at kunne afspille på en ny enhed.

Når du bruger en browser
Vær opmærksom på at når du sletter dine cookies eller anvender flere browsere, kan det ske, at vi registrerer din enhed dobbelt. Oplever du det, skal du blot gå til youtv.dk/enheder og slette en eller flere enheder.

Hvad menes der med, at jeg kan streame indhold fra op til 4 enheder samtidigt?
Der er nogle regler fra kanaldistributørerne, som gør, at der på NENT's kanaler (TV3 +, TV3 Max, etc.) maksimalt må afspilles på 2 enheder samtidigt. Det samme er gældende for TV 2's kanaler. Det betyder, at du sagtens kan afspille indhold fra op til 4 enheder samtidigt, så længe indholdet ikke er fra samme kanalfamilie, Du kan således sagtens afspille indhold fra eksempelvis to af TV 2's kanaler og to af NENT’s kanaler på hver sin enhed samtidigt.