Enhedshåndtering og samtidige streams

Du kan logge på i alt 5 enheder, og starte op til 4 streams samtidigt.

Hvad tæller som "en enhed"?
En browser, mobil, tablet, PC, ChromeBook, Apple TV. Vi registrerer din enhed automatisk når du afspiller indhold. For at se et overblik over dine registrerede enheder, log på youtv.dk og gå til youtv.dk/enheder. Her kan du også slette en eller flere enheder, f.eks. for at kunne afspille på en ny enhed.

Når du bruger en browser
Vær opmærksom på at når du sletter dine cookies eller anvender flere browsere, kan det ske vi registrerer din enhed dobbelt. Oplever du det, skal du blot gå til youtv.dk/enheder og slette en eller flere enheder.

Hvad menes der med op til 4 samtidige streams?
Der er nogle regler fra kanaldistributøren, som gør, at man på NENT kanaler (TV3 +, TV3 Max, etc.) maksimalt på afspille 2 samtidige streams. Det samme er gældende for TV 2's kanaler. Det betyder, at du sagtens kan afspille op til 4 samtidige streams, så længe det ikke er fra samme kanalfamilie, altså 2 på TV 2's, 2 på NENT's, etc.