Enhedshåndtering og samtidige streams

Du kan logge på i alt 5 enheder, og starte op til 4 streams samtidigt.

Hvad tæller som "en enhed"? 
En browser, mobil, tablet, PC, ChromeBook, Apple TV. Vi registrerer din enhed automatisk når du afspiller indhold. For at se et overblik over dine registrerede enheder, log på youtv.dk og gå til youtv.dk/enheder. Her kan du også slette en eller flere enheder, f.eks. for at kunne afspille på en ny enhed.

Når du bruger en browser
Vær opmærksom på at når du sletter dine cookies eller anvender flere browsere, kan det ske vi registrerer din enhed dobbelt. Oplever du det, skal du blot gå til youtv.dk/enheder og slette en eller flere enheder.

Samtidige streams

Når du bruger YouTv-appen eller youtv.dk, så er der nogle begrænsninger til hvor mange programmer, film og serier du kan afspille på samme tid (samtidighed). Der er forskel fra kanal til kanal og leverandørerne imellem på, hvor mange afspilninger du kan have i gang på samme tid. 

Den øvre grænse på YouTv appen og youtv.dk er 4 samtidige afspilninger på tværs af alle typer indhold. Typerne af indhold er indhold som man starter forfra, afspiller fra arkiv og de film og serier som ligger i YouTv-appen og på youtv.dk.

Som eksempel tillader TV3+, TV3 Sport og TV3 Max kun 1 afspilning ad gangen, hvor der tillades 2 afspilninger på samme tid på TV3, TV3 Puls og See.

Var denne artikel en hjælp?
270 ud af 380 fandt dette nyttigt