Streamingtjenester i YouTv

Hos YouTv har du mulighed for at lægge en masse forskellige streamingtjenester direkte i dit mix - på siden her kan du læse noget mere om de forskellige tjenester, og om de måske er noget for dig!

HBO Nordic

HBO Nordic er en streamingtjeneste med masser af film og serier, du kan se på tv, smartphone, tablet og computer. Med HBO Nordic i din YouTv løsning, har du næsten ubegrænset underholdning. Hver episode og sæson af de mest populære serier. Se fx Vikings, Girls, True Blood, Game of Thrones, Fear the Walking Dead og et hav af andre kendte serier.

Kanaler inkluderet i tjenesten

C More
Med C More kan du se film og serier, når du vil. C More har eksklusive aftaler med de fleste førende filmselskaber i Hollywood. Derfor ser du de store biograffilm først hos C More.

Hvert år er der premiere på over 300 nye internationale og danske film. Se også gamle klassikere, komedier, drama, gyserfilm, krimi og meget mere.

Kanaler inkluderet i tjenesten
Viaplay
Streamingtjenesten Viaplay byder på et kæmpe udvalg af film, serier, de velkendte TV3-programmer og timevis af børneunderholdning. Glæd dig til nogle af de største Hollywood-film, masser af sæsoner af anmelderroste serier, populært børneindhold og hyggelige familiefilm. Det fulde indhold er tilgængeligt med Viaplay - du får efter køb af streamingtjenesten tilsendt en e-mail med vejledning.

Kanaler inkluderet i tjenesten:
Dansk Filmskat
Med Dansk Filmskat kan du dykke ned i et bredt udvalg af filmklassikere. Der er både udødelige filmserier som Olsen Banden, populære folkekomedier med Dirch Passer, hyggelig Morten Korch-nostalgi, ungdomsfilm fra 80’erne, nyrestaurerede sort-hvid film, sjældne perler, som aldrig har været udgivet på dvd, og meget mere! Du kan også se dokumentarfilm om Danmarks historie og opleve Ghita Nørby, Morten Grunwald, Bent Fabricius-Bjerre og en række andre filmikoner fortælle historierne bag filmene i nye interviews.

Kanaler inkluderet i tjenesten
Nordisk Film+

Nordisk Film+ er de bedste danske film kombineret med stærke titler fra hele Norden. Du kan også lade dig underholde af store internationale blockbusters - særligt udvalgt til et dansk publikum. Med Nordisk Film+ får du filmoplevelser, som hele familien kan samles om, og hver uge kommer der nye titler!

Kanaler inkluderet i tjenesten

Disney Channels XTRA
Disney Channels XTRA giver dig adgang til et stort udvalg af de bedste serier og programmer fra Disneys tv-kanaler. Disney Channels XTRA giver dig også eksklusiv adgang til sæsonpremierer og nye sæsoner, inden de bliver vist i tv.

Kanaler inkluderet i tjenesten
Nick+
Nick+ er for alle børn, som kan lide tegneserier og komedier. Når du vælger Nick+, følger kanalerne Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr. med, og du får adgang til populære komedieserier fra Nickelodeon, de sejeste tegnefilm fra Nicktoons og det bedste pædagogiske indhold fra Nick Jr., som passer til de mindre børn. Du finder blandt andet hele sæsoner af Familien Thunderman, Henry Danger, Avatar og Paw Patrol.

Kanaler inkluderet i tjenesten
Min Bio
Min Bio er en streamingtjeneste for børn og barnlige sjæle med ubegrænset adgang til hundredevis af tegnefilm og serier - alle med dansk tale.

Der er søde og sjove film for børn i alle aldre.

Kanaler inkluderet i tjenesten
National Geographic Now
National Geographic Now er faktabaseret kvalitetsunderholdning, der hele tiden udvikler og ændrer sig i takt med den verden, der omgiver og interesserer os.
Vælger du National Geographic Now, følger kanalerne National Geographic og Nat Geo Wild med. Naviger rundt i det store udvalg af dokumentarer og dokumentarbaserede serier via de dynamiske temaer, der giver et godt overblik og inspirerer til at udforske mere.

Kanaler inkluderet i tjenesten