Streamingtjenester i YouTv

Hos YouTv har du mulighed for at lægge en masse forskellige streamingtjenester direkte i dit mix - på siden her kan du læse noget mere om de forskellige tjenester, og om de måske er noget for dig!

HBO Max

HBO Max giver dig den bedste underholdning for hele familien. Oplev ikonisk underholdning fra Warner Bros., HBO, Max Originals, DC, Cartoon Network og mange flere. 

Heriblandt nye titler som Wonder Woman: 1984, Space Jam: A New Legacy, Suicide Squad, Dune og mange andre! 

Du kan se alt indholdet direkte via HBO Max egne apps og hjemmeside www.hbomax.com. 

C More
Med C More kan du se film og serier, når du vil. C More har eksklusive aftaler med de fleste førende filmselskaber i Hollywood. Derfor ser du de store biograffilm først hos C More. 

Hvert år er der premiere på over 300 nye internationale og danske film. Se også gamle klassikere, komedier, drama, gyserfilm, krimi og meget mere.

Kanaler inkluderet i tjenesten
mceclip3.png
Viaplay
Viaplay film og serier byder på de bedste Hollywood-film, anmelderroste serier, børneunderholdning og alle deres populære reality-serier. Stream meget af det direkte i YouTv eller få det hele med i Viaplays egen platform, som du også vil få adgang til. Hvis du vil se Superliga og Premier League, kan du vælge TV-kanalerne TV3+, TV3 Sport og TV3 Max.

Kanaler inkluderet i tjenesten:
Viasat_logo.PNG
Dansk Filmskat
Med Dansk Filmskat kan du dykke ned i et bredt udvalg af filmklassikere. Der er både udødelige filmserier som Olsen Banden, populære folkekomedier med Dirch Passer, hyggelig Morten Korch-nostalgi, ungdomsfilm fra 80’erne, nyrestaurerede sort-hvid film, sjældne perler, som aldrig har været udgivet på dvd, og meget mere! Du kan også se dokumentarfilm om Danmarks historie og opleve Ghita Nørby, Morten Grunwald, Bent Fabricius-Bjerre og en række andre filmikoner fortælle historierne bag filmene i nye interviews.

Kanaler inkluderet i tjenesten
mceclip5.png
Nordisk Film+

Nordisk Film+ er de bedste danske film kombineret med stærke titler fra hele Norden. Du kan også lade dig underholde af store internationale blockbusters - særligt udvalgt til et dansk publikum. Med Nordisk Film+ får du filmoplevelser, som hele familien kan samles om, og hver uge kommer der nye titler! 

Kanaler inkluderet i tjenesten
mceclip6.png

Disney Pakken
Disney Pakken giver dig adgang til et stort udvalg af de bedste serier og programmer fra Disneys tv-kanaler. Når du vælger Disney Pakken, følger kanalerne Disney Channel og Disney Junior med.

Kanaler inkluderet i tjenesten
Disney_pakken_kanaler.PNG
Nick+
Nick+ er for alle børn, som kan lide tegneserier og komedier. Når du vælger Nick+, følger kanalerne Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr. med, og du får adgang til populære komedieserier fra Nickelodeon, de sejeste tegnefilm fra Nicktoons og det bedste pædagogiske indhold fra Nick Jr., som passer til de mindre børn. Du finder blandt andet hele sæsoner af Familien Thunderman, Henry Danger, Avatar og Paw Patrol.

Kanaler inkluderet i tjenesten
mceclip7.png
Min Bio
Min Bio er en streamingtjeneste for børn og barnlige sjæle med ubegrænset adgang til hundredevis af tegnefilm og serier - alle med dansk tale.

Der er søde og sjove film for børn i alle aldre.

Kanaler inkluderet i tjenesten
mceclip8.png
National Geographic Now
National Geographic Now er faktabaseret kvalitetsunderholdning, der hele tiden udvikler og ændrer sig i takt med den verden, der omgiver og interesserer os.
Vælger du National Geographic Now, følger kanalerne National Geographic og Nat Geo Wild med. Naviger rundt i det store udvalg af dokumentarer og dokumentarbaserede serier via de dynamiske temaer, der giver et godt overblik og inspirerer til at udforske mere. 

Kanaler inkluderet i tjenesten
mceclip9.png
Var denne artikel en hjælp?
15 ud af 68 fandt dette nyttigt