Ofte stillede spørgsmål

Hvem og hvad er YouTv?

YouTv er et selvstændigt selskab og en del af Nuuday, der bl.a. ejer Telmore, YouSee, Fullrate mv. Vores løsning er 100 pct. kabelløs. Ren streaming – intet andet.

Kan jeg få flere point at vælge kanaler for?
Du kan altid tilvælge flere point – helt op til 30 point i alt. Vælg mellem Mix 3, Mix 10, Mix 20 og Mix 30. Hvis du vil have flere point, er det bare at sige til. Vær dog opmærksom på, at du skal vælge et pointantal, som vi tilbyder. Altså 3, 10, 20 eller 30 point.

Du kan se hvordan du bruger mixfunktionen i dit abonnement på siden her.
Kan jeg optage tv-programmer?

Du kan ikke optage tv-programmer. Vi kan dog tilbyde op til 48 timers tv-arkiv, så du har adgang til det indhold, der er sendt på dine valgte kanaler.

Du kan læse om arkivet, og hvordan det bruges på siden her. NB: Tv-arkiv på en given kanal forudsætter, at du har kanalen i dit mix – og at du har haft den i mindst 48 timer.

Undertekster på YouTv

Som udgangspunkt er der undertekster på alle film, serier og udsendelser som ikke er danske - dette påkræver dog selvfølgelig at kanaludbyderen også leverer danske undertekster til os.
Det er ikke noget man kan fravælge på udenlandske udsendelser, da underteksterne i så fald er "brændt" direkte på billedet, og dermed sidder statisk fast som en del af indhold.

På dansk indhold bør der være undertekster fra DRTV, men vi har ikke undertekster på alt indholdet, og kan ikke levere underteksterne via tekst-tv, da der streames.

Hvis der er tilgængelige undertekster, kan du aktivere dem via symbolet i bunden eller toppen af streamet, der ligner en skærm med undertekster kørende i bunden.

Undertekster er dog noget vi fortsat ønsker at videreudvikle, så der i fremtiden vil være mere og mere indhold hvortil man kan aktivere/deaktivere undertekster, afhængig af hvad man har lyst til.

Hvilken streamingkvalitet sendes programmerne i?

Alle programmer sendes i den højeste kvalitet, kanaludbyderen tilbyder. Signalet optimeres til dit tv/din iPad/din smartphone/din computer, så du oplever den bedst tænkelige kvalitet.

Præcis hvilken kvalitet der udsendes i, er jo så forskelligt fra kanal til kanal. Dog er det generelt sådan på platformen at der sendes i 720P, hvilket er HD kvalitet.

Bitraten på de forskellige kanaler varierer imellem 4-8mbit og fps er 25.

Hvor meget mobildata kræver det at se YouTv?

Få et overblik over, hvor meget data forskellige apps og online-tjenester bruger. Oversigten er vejledende, og forbruget kan variere.

Streamingtjenester

Dataforbrug

YouTv on demand 800 MB pr time
YouTv live-tv 1,25 -3 GB pr time
I don't speak or read Danish - help!
YouTv is a Danish product, developed in Denmark, and also by default created for the Danish consumers - therefore, you cannot find an English version of our website or in our articles in our Helpcenter.

This of course does not mean, we're not available to help you - it simply means that the information directly on our website and help pages, solely are in Danish.

If you have any questions, issues or other queries whatsoever, you're more than welcome to contact us directly, and we'll be able to help you in English!

You can contact us directly on our mail support@youtv.dk