Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg optage tv-programmer? 

Du kan ikke optage tv-programmer. Vi kan dog tilbyde op til 48 timers tv-arkiv, så du har adgang til det indhold, der er sendt på dine valgte kanaler. Du kan læse om arkivet, og hvordan det bruges på siden her.

Har i app til Samsung og LG? 

Vi arbejder hårdt på at få apps klar til vores kunder med Samsung og LG tv. Vi ser fremskridt for hver dag der går, og det er helt klart en prioritet hos os. Det er for tidligt at sige, hvornår de er klar, og indtil da, kan man med fordel læse mere om hvilke enheder vi er kompatible med her.

Har i telefonisk support? 

Da vi er en ren og skær onlineforretning, så har vi faktisk ikke noget telefonisk support. Derimod har vores mail åben fra 08-22. I weekender og helligdage sidder vi fra 12-22. Vi har åbent alle årets dage på nær juleaften.

Undertekster på YouTv

Som udgangspunkt er der undertekster på alle film, serier og udsendelser som ikke er danske - dette påkræver dog selvfølgelig at kanaludbyderen også leverer danske undertekster til os. 
Det er ikke noget man kan fravælge på udenlandske udsendelser, da underteksterne i så fald er "brændt" direkte på billedet, og dermed sidder statisk fast som en del af indhold.

På dansk indhold bør der være undertekster fra DRTV, men vi har ikke undertekster på alt indholdet, og kan ikke levere underteksterne via tekst-tv, da der streames. 

Hvis der er tilgængelige undertekster, kan du aktivere dem via symbolet i bunden eller toppen af streamet, der ligner en skærm med undertekster kørende i bunden. 

Undertekster.png

Undertekster er dog noget vi fortsat ønsker at videreudvikle, så der i fremtiden vil være mere og mere indhold hvortil man kan aktivere/deaktivere undertekster, afhængig af hvad man har lyst til. 

Hvilken streamingkvalitet sendes programmerne i? 

Alle programmer sendes i den højeste kvalitet, kanaludbyderen tilbyder. Signalet optimeres til dit tv/din iPad/din smartphone/din computer, så du oplever den bedst tænkelige kvalitet.

Præcis hvilken kvalitet der udsendes i, er jo så forskelligt fra kanal til kanal. Dog er det generelt sådan på platformen at der sendes i 720p, med enkelte undtagelser ved afspilning på Chromecast og/eller Apple TV. 
Bitraten på de forskellige kanaler varierer imellem 4-8mbit. 

Generelt leveres indholdet med 25fps, men vi kan på enkelte kanaler allerede nu tilbyde 50fps med en bitrate på 8, såfremt man benytter sig af Chromecast og/eller Apple TV. Vi arbejder på at få udvidet kanallisten løbende. 
Kanalerne hvor man kan få 50fps med en bitrate på 8mbit er:
TV 2 
TV 2 Sport 
TV 2 Sport X 
See 

I don't speak or read Danish - help! 
YouTv is a Danish product, developed in Denmark, and also by default created for the Danish consumers - therefore, you cannot find an English version of our website or in our articles in our Helpcenter. 

This of course does not mean, we're not available to help you - it simply means that the information directly on our website and help pages, solely are in Danish. 

If you have any questions, issues or other queries whatsoever, you're more than welcome to contact us directly on support@youtv.dk, and we'll be able to help you in English! 


Var denne artikel en hjælp?
82 ud af 360 fandt dette nyttigt