Hvad får jeg med i mit YouTv abonnement?

I tvivl om hvad du mere præcist får med i dit YouTv mix? Læs med her, og få et bedre indblik i dit mix!

Du vælger selv, hvor mange mixpoint, du vil have med i dit abonnement. Og du betaler en fast månedlig pris for dit antal af point – 3, 10, 20 eller 30 mixpoint. Dem kan du bruge på dit mix af tv-kanaler eller streamingtjenester. Eller begge dele. Hver tv-kanal koster 1 point. Og hver streamingtjeneste fra 2 til 6 point.

Men du får mere end dét med i prisen. Ud over dine mixpoint har du også altid adgang til prisvindende komedieserier, som ’31’ og ’Sunday’, Premier League og Bundesligaen på Xee. Du får ikke mindst film og serier i verdensklasse fra Paramount+ og FOX+. Og så får du DRTV.

Stort set alle programmer kan ses i op til 48 timer efter det har været sendt i tv.

Alt sammen er med i din pris hos YouTv.

Arkiv & Start Forfra
Du får derudover også adgang til 48 timers arkiv, på tv kanalerne der er i dit mix, samt Start Forfra. Du kan læse mere om de to funktioner på siden her.

DRTV
Du får adgang til alle DR's tv kanaler, samt DR's kæmpe arkiv DRTV.

Udlandet
Som kunde hos YouTv kan du tage al din underholdning med, når du rejser indenfor EU samt EØS-landene Norge, Island og Lichtenstein. Det betyder, at du kan streame live-tv og de film og serier, der hører med i dit YouTv abonnement, når du besøger et af de 28 EU-lande eller tre EØS-lande i op til 30 dage ad gangen.

NB: Der kan fortsat streames i Storbritannien på lige vilkår med resten af EU.