Udforsk! Hvad er det, og hvordan fungerer det?

Alle med YouTv har automatisk en oversigt man kan tilgå, både via hjemmeside og app's, der hedder Udforsk - dette er en helt ny måde at finde, og få andet eller mere indhold, i dit mix!

Udforsk er en ny måde at finde indhold, altså både tv kanaler, serier, film m.m., uden du behøver at have brugt et eneste mixpoint, før du har fundet noget du reelt gider se!

Din udforsk knap ser sådan ud:

Herinde finder du indhold der er tilgængeligt hos YouTv, som du endnu ikke har valgt i dit mix. Du kan også se hvor mange point det vil kræve hvis du ønsker at tilføje det, og derudover kan du selvfølgelig også vælge det direkte fra din Udforsk menu!

Når du har fundet en film, serie eller andet du ønsker at se, trykker du dig blot direkte ind på titlen. Her får du så muligheden for at tilføje tjenesten direkte til dit mix, hvis du har ledige point.

Hvis du ikke har nogen ledige point tilgængelige, kan du selvfølgelig stadig vælge indholdet her! Så vil du blot skulle fravælge indhold fra dit nuværende mix, som svarer til det antal point, det nye koster, på samme side.