Hvilke enheder kan jeg se YouTv på?

Du kan bruge YouTv på en bred vifte af enheder - hvis du har problemer med installation af YouTv app'en, kan det være fordi enheden ikke understøttes af os.
Du får herunder en oversigt over, hvilke enheder vi kan findes på, samt hvilke vi understøtter.

iPhone:

iOS 13 eller nyere.
iPhone 6S ellere nyere.

iPad:
iOS 13 eller nyere.
iPad Air2 eller nyere.

Android:
Lollipop 5.0 eller nyere.
Vi kan desværre ikke garantere afspilningsoplevelsen på et rooted device.

Chromecast:
Chromecast kan bruges direkte via vores YouTv app på Android & iOS og fra Chrome browser, såfremt enheden understøtter. Det er ikke alle indbyggede Chromecasts, som understøtter YouTv, og vi vil derfor kun garantere en god oplevelse, hvis man benytter Chromecast dongle.

PC, Mac, Chromebook:
Det er muligt at afspille YouTv direkte via en browser på computere (med undtagelse af Safari), Chromebook inkluderet.
Vi anbefaler at man bruger Google Chrome for den bedste streamingoplevelse.

Apple Tv
4. Generation og nyere

Android Tv
AndroidOS 5.0 eller nyere