Hvordan opdaterer jeg mit kreditkort?

Det er nemt, og hurtigt at opdatere sit kreditkort! Det foregår direkte på din selvbetjening, på youtv.dk

Log ind på din YouTv-bruger via din webbrowser, fx Chrome, når du skal opdatere dine betalingsoplysninger. Når du er logget ind, kan du se dette ikon i øverste højre hjørne, som du skal trykke på.

Herinde får du et overblik over din selvbetjening. Da vi her ønsker at udskifte kreditkortet, tilgår vi menuen "Betalingsoplysninger".

Dine betalingsforhold vil vise sig herinde, inklusiv kreditkortet du har registreret lige nu, hvor du kan se de sidste 4 cifre. I denne rubrik kan du også vælge "Opdater", hvilket er den du skal vælge for at skifte kortet.