Hvordan mixer jeg point?

Har du brug for hjælp til at skifte kanaler eller tjenester ud, eller er du bare i tvivl om hvordan det gøres?
Læs med her for at få hjælp!

Når du opretter en konto hos os, kan du fra starten af vælge selv at bygge dit eget mix helt fra bunden, eller vælge et mix hvor vi allerede har valgt de mest populære tv kanaler for dig. Så behøver du ikke selv at tage stilling til noget - udover hvor mange kanaler du ønsker at have.

Hvis du har oprettet et YouTv-abonnement uden at lægge mærke til, at du selv kan/skal vælge dine tv-kanaler og streamingtjenester, er der ingen grund til panik. Du kan stadig mixe, som du vil.

I Udforsk har du en oversigt over alt det indhold, som du ikke har.

Lad os sige, at du gerne vil have TV 2 Charlie, så trykker du på den.

Nu kan du se, at TV 2 Charlie koster ét point. Derefter trykker du på plusset.

Du trykker igen på plusset, og kommer derefter ind i mix, hvis du har nok ledige point at mixe for.

Nu skal du tage stilling til, hvilket indhold som du har nu, som du ønsker af fravælge, for at få plads til dit nye indhold. Hvis indholdet ikke kan mixes, så vil der være en hængelås, samt en nedtælling til, hvornår det er muligt at fravælge indholdet.

Når du har fravalgt nok indhold til, at du har nok point til at mixe for, så trykker du på Mix nu

Du skal derefter bekræfte dit valg.

Og nu er der i stedet for et plus, et afspilningsikon, hvilket vil sige, at du kan afspille dit nye indhold med det samme.

Når du har valgt tv-kanaler og/eller streamingtjenester, er dine valg låst i 30 dage, før du kan mixe igen.