Hvordan mixer jeg point?

Har du brug for hjælp til at skifte kanaler eller tjenester ud, eller er du bare i tvivl om hvordan det gøres?
Læs med her for at få hjælp

1.
Fra din forside af YouTv, skal du vælge Tilføj til mix

2.
I denne oversigt er alt det indhold du ikke har i din pakke lige nu. Her trykker du blot på det indhold du ønsker at tilføje.

3.
Her er du på oversigten over kanalen/tjenesten du har valgt, hvor du kan se noget af deres indhold, og få et bedre indtryk af hvad der kan ses. Hvis du ønsker at gå videre, trykker du på en vilkårlig udsendelse for at gå videre, eller læse mere om den specifikke titel.

4.
På overblikket over udsendelsen kan du vælge enten blot at gå tilbage, eller trykke på det store plus på midten af skærmen, for at gå videre til Udskift.

5.
Nu er du på Udskift siden. Hvis du har ledige point kan du blot bekræfte dit valg, og din nye kanal vil være tilgængelig. Hvis ikke skal du vælge hvilket indhold du ønsker at udskifte, for at få plads til det nye. Når du har valgt dette, vil Mix nu ikonet blive tilgængeligt.

6.
På bekræftelsessiden kan du se hvilket indhold du har tilvalgt, og eventuelt hvad du har fravalgt. Tryk Bekræft valg for at bekræfte ændringen. Herefter vil du kunne se dit nye indhold!