Kan jeg opsige mit abonnement når jeg vil?

Selvfølgelig! Når du opsiger dit YouTv-abonnement, stopper det den dato, du har betalt frem til. Du betaler for en måned ad gangen.

Du opsiger abonnementet direkte på din selvbetjening, inde på youtv.dk

Herinde skal du først gå ind på din egen bruger, via det lille profilbillede i øverste højre hjørne.

I oversigten her vælger du derefter "Dit abonnement", hvor du får en oversigt over dit nuværende abonnement.

Nederste menufelt på siden her, kan du se hvornår din næste betaling forekommer, og du kan opsige abonnementet.