Hvordan ser jeg YouTv?

Her kan du få et hurtigt overblik over hvordan du kan se YouTv på diverse enheder, og finde vejledninger til hvordan du opsætter det på disse.

Du kan se YouTv på alle dine skærme – tv, mobil, computer og tablet. Foretrækker du fladskærmen kan du bruge Chromecast, AppleTV eller forbinde din computer til dit tv med et HDMI-kabel. Alt, du skal bruge, er en mobil, tablet eller computer samt en god og stabil internetforbindelse – dog min. 20 Mbit for den bedste oplevelse. Planen er, at du senere også kan bruge YouTv på Smart tv.

Du kan se hvilke enheder vi understøtter, på siden her.