Hvordan kommer jeg i gang?

Før du kan komme i gang med at se indhold på YouTv, skal du som det første oprette en bruger på Youtv.dk

Gør følgende:

1. Gå til https://youtv.dk
  2. Du får nu mulighed for at vælge en Mix fra 199 kr./mdr.
  3. Vælg den løsning som du kunne tænke dig - Tryk herefter fortsæt
  4. Udfyld felterne på siden - Tryk fortsæt

Når du er færdig med at oprette dig som bruger, kan du downloade vores YouTv app på Google Play (android), eller via App Store (iOS).

Når du har hentet appen til din enhed, kan du logge ind med din nye bruger og få adgang til dit indhold.

God fornøjelse!

NB: Du kan ikke oprette dig som bruger direkte i appen. Dette kan kun gøres på vores hjemmeside.