Hvordan kommer jeg i gang?

Før du kan komme i gang med at se indhold på YouTv, skal du som det første oprette en bruger på Youtv.dk

Gør følgende:

1. Gå til https://youtv.dk

2. Du får nu mulighed for at vælge "Prøv første måned gratis" (tilbuddet gælder udelukkende oprettelser på Mix3)

3. Vælg den løsning som du kunne tænke dig, eller tryk på "Mix nu" for at lave din helt egen pakke fra bunden. Når du har valgt din pakke og er tilfreds med indholdet - Tryk fortsæt.

4. Udfyld felterne på siden og accepter aftalevilkår - Tryk fortsæt

5. Udfyld betalingsfelterne. På siden her kan du også se hvad du betaler her og nu, hvis noget.

Når du er færdig med at oprette dig som bruger, kan du downloade vores YouTv app på Google Play (android), eller via App Store (iOS).

Når du har hentet appen til din enhed, kan du logge ind med din nye bruger og få adgang til dit indhold.

God fornøjelse!

NB: Du kan ikke oprette dig som bruger direkte i appen. Dette kan kun gøres på vores hjemmeside.